Πρώτη φορά σε πάγκο μετά το... κολάρο ο Ισπανός προπονητής Οσκαρ Γκαρθία
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Θέλτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο, όταν και είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού, (έπειτα και από τη γνωστή ιστορία της Τούμπας με το ρολό χαρτιού και το κολάρο!) ο Ισπανός τεχνικός Όσκαρ Γκαρθία βρίσκει και πάλι δουλειά!
Ο 46χρονος είναι ο νέος προπονητής της Θέλτα Βίγο, καθώς θα αντικαταστήσει τον Φράν Εσκριμπά που απολύθηκε έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Χετάφε.
Στο παρελθόν, πέραν του Ολυμπιακού, έχει εργαστεί σε Σεντ Ετιέν, Ζάλτσμπουργκ, Γουότφορντ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπράιτον, την ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα αλλά και τη μικτή Καταλονίας.
Ο Γκαρθία θα κάνει ντεμπούτο στο Καμπ Νου για την 13η αγωνιστική της La Liga, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια, από το 1993 έως και το 1999.
Τραγωδία σε μπαρ της Ελβετίας: «Περίπου 40 οι νεκροί» λέει το ιταλικό ΥΠΕΞ, 100 οι τραυματίες - Τα σενάρια για την έκρηξη στο Κραν Μοντανά
Η τελευταία αναλογική Πρωτοχρονιά: Από το 1993 και το τηλεφώνημα στο σταθερό, στις ψηφιακές ευχές του 2026
Χιόνια μέχρι και στις παραλίες - Στα λευκά Λήμνος, Τήνος, Νάξος, Θάσος και Σαμοθράκη
Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



