• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Έρευνα για λογοκρισία στο TikTok μετά τη δολοφονία του Άλεξ ΠρέτιΔημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού και αδιάφορο το rebranding Τσίπρα - Μπροστά η ΝΔ«Δεν ήταν τραγωδία αλλά έγκλημα της εργοδοσίας» - Διαμαρτυρία στα Τρίκαλα για τα θύματα στη «Βιολάντα»
δημοφιλές τώρα: Διαρροή προπανίου προκάλεσε τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» - Σωλήνες με εμφανή...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.11.2019 19:31
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Youth League: Δυσκολεύει η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο Κίεβο

Με τα δυο πρώτα γκολ να έρχονται με εκτέλεση πέναλτι, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Ντινάμο Κιέβου εκτός έδρας με 3-0 και θα ψάξει στη Τούμπα το θαύμα της πρόκρισης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα βούνο να ανέβει στο δρόμο για την επόμενη φάση του Youth League, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Ντινάμο στο Κίεβο, και θα πρέπει να ανατρέψει τα δεδομένα για να πάρει εκείνος το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι «ασπρόμαυροι» δέχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο δυο γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ στο δεύτερο μέρος ήρθε και τρίτο γκολ για τους Ουκρανούς, στο 76'. Πιο συγκεκριμένα, το 1-0 ήρθε στο 10'  με τον Τσιτασβίλι να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ισααϊένκο μετά την ανατροπή του από τον Μιχαηλίδη και στο 45' ο Τσιτασβίλι ευστόχησε και πάλι σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αυτή τη φορά από τον Πανίδη. Το τελικό 3-0 ήρθε από τον Ναντόλσκι.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ - που πέρυσι είχε φτάσει και πάλι σε αυτή τη φάση όταν και είχε αποκλειστεί από την Τότεναμ - θα ψάξει το θαύμα στον επαναληπτικό του σταδίου της Τούμπας που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Ταχάτος, Θεοδορίδης, Τσιγγάρας, Τσοπούρογλου (46' Γροσίδης), Δούμτσης (74' Πουρνάρας), Τζόλης, Πανίδης (46' Κούτσιας).

Ντιναμό Κιέβου: Νεστσέρετ, Μπιλοβάρ, Μπιλοσέβσκι (46' Οκόρο), Ισαϊένκο, Τσιτασβίλι (79' Γεφιμένκο), Ζαμπάρνι, Ναντόλσκι, Μικαϊλένκο(22' Βολόσιν), Σουλιάνσκι, Σκόρκο, Βιβτσαρένκο. 

Διαβάστε ακόμη

Το σπαρακτικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Η θλίψη σε κυριεύει, σε γονατίζει, σε διαλύει»

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου της «Βιολάντα» για τη φονική έκρηξη

Ρουμανία: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Κλειστή λόγω πένθους η κερκίδα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ στο Groupama Stadium για το ματς με τη Λιόν

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr