• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Διπλό φονικό στην Φοινικούντα: Δύο γυναίκες στο μικροσκόπιο των Αρχών - Τα λάθη που «καίνε» τον ανιψιόΤραμπ: «Θα ανταποδώσουμε» - Τρεις νεκροί Αμερικανοί από επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία Πειραιάς: Νεαρός οδηγός ξυλοφόρτωσε ντελιβερά για την προτεραιότητα - Συνελήφθη και ο συνοδηγόςΕργατικό ατύχημα στη Νάξο: Υποχώρησαν τα κάγκελα και έπεσαν σε τάφρο - Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
δημοφιλές τώρα: ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε Αθήνα και Αττική την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου - Οι περιοχές και οι ώρες
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   28.11.2018 09:13
Αλέξανδρος Λοθάνο
Αλέξανδρος Λοθάνο

Champions League: Πεντάρα η Μπάγερν, πέρασαν τα φαβορί

Βαυαροί και Ολλανδοί θα παλέψουν για την πρώτη θέση του ομίλου την τελευταία αγωνιστική (12/12)

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Φωτογραφία αρχείου (AP)
Φωτογραφία αρχείου (AP)

Καπαρώθηκαν εφτά από τα οκτώ εισιτήρια για τους «16» του Champions League, από τον πέμπτο έως τον όγδοο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εντυπωσιακή η Μπάγερν Μονάχου, πειστικό «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Με εξαίρεση ένα εισιτήριο στον έκτο όμιλο, τα άλλα εφτά (από τον πέμπτο έως τον όγδοο όμιλο) κλείστηκαν ήδη για την φάση των «16» του Champions League: Μπάγερν Μονάχου, Αγιαξ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον πέμπτο όμιλο, ο Αγιαξ «καθάρισε» με τη νίκη του επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (2-0), ενώ το δίδυμο συμπλήρωσε η Μπάγερν Μονάχου η οποία, με μια από τις (λίγες) καλές της εμφανίσεις φέτος, διέλυσε την Μπενφίκα (5-1).

Βαυαροί και Ολλανδοί θα παλέψουν για την πρώτη θέση του ομίλου την τελευταία αγωνιστική (12/12), όταν ο Άγιαξ θα υποδεχθεί την Μπάγερν στο Άμστερνταμ και θέλει μόνο νίκη για να την ξεπεράσει. Εντελώς αδιάφορο το Μπενφίκα – ΑΕΚ, αφού οι Πορτογάλοι είναι σίγουρα τρίτοι και ο «Δικέφαλος» σίγουρα τελευταίος.

5ος όμιλος (αποτελέσματα): Μπάγερν – Μπενφίκα 5-1 (13’, 30’ Ρόμπεν, 36’, 51’ Λεβαντόφσκι, 76’ Ριμπερί – 46’ Ζέντσον Φερνάντες), ΑΕΚ – Αγιαξ 0-2 (68’ πέν., 72’ Τάντιτς)

5ος όμιλος (βαθμολογία): ΜΠΑΓΕΡΝ 13 β. (5 αγ.), ΑΓΙΑΞ 11 (5), Μπενφίκα 4 (5), ΑΕΚ 0 (5).

Στον έκτο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι φλέρταρε με τα… ζόρια, αλλά πήρε την ισοπαλία – πρόκριση στο «Παρκ Ολιμπίκ» της Λιόν (2-2), η οποία με την σειρά της δεν εξασφάλισε το εισιτήριο, γιατί την ίδια ώρα η Σαχτάρ Ντόνετσκ «απέδρασε» στο φινάλε από την Γερμανία κόντρα στην Χόφενχαϊμ (3-2).

Την τελευταία αγωνιστική (12/12), η Σαχτάρ υποδέχεται την Λιόν και θέλει μόνο νίκη για να της «κλέψει» την πρόκριση, ενώ η Σίτι φιλοξενεί για να καπαρώσει την πρωτιά, μια Χόφενχαϊμ που μαθηματικά ελπίζει για την τρίτη θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League.

6ος όμιλος (αποτελέσματα): Λιόν – Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (55’, 81’ Κορνέ – 62’ Λαπόρτ, 83’ Αγουέρο), Χόφενχαϊμ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3 (17’ Κράμαριτς, 40’ Τσούμπερ – 14’ Ισμαϊλί, 15’, 90’ Τάισον)

6ος όμιλος (βαθμολογία): ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 10 (5), Λιόν 7 (5), Σαχτάρ Ντόνετσκ 5 (5), Χόφενχαϊμ 3 (5)

Στον έβδομο όμιλο, η Βικτόρια Πλζεν αιφνιδίασε την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα (2-1) και απέκτησε προβάδισμα για την τρίτη θέση, εξασφαλίζοντας αυτόματα πως Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες αγωνίζονταν στη συνέχεια, θα βρίσκονται στην φάση των «16».

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν πιο αποτελεσματική και με τη νίκη επί των «Τζιαλορόσι» (2-0) καπάρωσε την πρωτιά του ομίλου της, προκειμένου να έχει (θεωρητικά) πιο βατή κλήρωση στη συνέχεια.

7ος όμιλος (αποτελέσματα): ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βικτόρια Πλζεν 1-2 (10’ πέν. Βλάσιτς – 56’ Προχάσκα, 81’ Χέιντα), Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 (47’ Μπέιλ, 59’ Λούκας Βάθκεθ)

7ος όμιλος (βαθμολογία): ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 12 (5), ΡΟΜΑ 9 (5), Βικτόρια Πλζεν 4 (5), ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (5)

Στον όγδοο όμιλο, τέλος, η Γιουβέντους με συνεργασία Κριστιάνο Ρονάλντο – Μάριο Μάντζουκιτς «καθάρισε» Βαλένθια (1-0) και σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά (όχι και μαθηματικά), ενώ την ακολούθησε στην φάση των «16» μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που… έφτυσε αίμα για να λυγίσει την Γιουνγκ Μπόις (1-0), με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ξεσπάει ανακουφισμένος στο φινάλε.

8ος όμιλος (αποτελέσματα): Γιουβέντους – Βαλένθια 1-0 (59’ Μάντζουκιτς), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις 1-0 (90’ Φελαϊνί)

8ος όμιλος (βαθμολογία): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 12 (5), ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 10 (5), Βαλένθια 5 (5), Γιουνγκ Μπόις 1 (5)

Διαβάστε ακόμη

Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»

Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις

Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF

Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μπάγερν Μονάχου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr