NBA: Το νέο ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η σπασμένη πινακίδα! (vids)
Μία ακόμη σαρωτική εμφάνιση από τον «Greek Freak» που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί των Θάντερ στην Οκλαχόμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς από τη μία νίκη στην άλλη και καταρρίπτει διαρκώς ρεκόρ.
Ο «Greek Freak» πέτυχε 35 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη επί των Οκλαχόμα Θάντερ με 121-119 και έπειτα από 41 χρόνια ισοφάρισε το ρεκόρ του Μαρκίς Τζόνσον με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία ξεπέρασε τους 30 πόντους!
Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Γιάννης κλότσησε μία πινακίδα από τα νεύρα του, επειδή νωρίτερα είχε κάνει airball σε μία ελεύθερη βολή, μάλιστα έσκισε και τη φανέλα του! Όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το τέλος του αγώνα, απάντησε πως δεν έχει δικαιολογία, αλλά θα πληρώσει τη ζημιά ή θα ανταλλάξει την πινακίδα με μία των Μπακς στο επόμενο παιχνίδι των Θάντερ στο Μιλγουόκι!
«Θα προσπαθήσω να πληρώσω για την πινακίδα ή θα σας την ανταλλάξω με μία των Μπακς όταν έρθετε στο Μιλγουόκι. Αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ενέργεια μου, ήμουν δυσαρεστημένος από την απόδοση μου στο πρώτο μέρος», σχολίασε. Δείτε το σχετικό video και τα hilights του Γιάννη από το παιχνίδι με τους Θάντερ:
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



