Ενας πρώην της Λίβερπουλ ξέρανε τη Μάντσεστερ Σίτι στο Νιούκαστλ (vid)
Με καταπληκτικό γκολ του Τζόντζο Σέλβι στο 88' οι Νιούκαστλ ισοφάρισε (2-2) την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ένα θαυμάσιο μακρινό σουτ του πρώην άσου της Λίβερπουλ, Τζόντζο Σέλβι, η Νιούκαστλ... ξέρανε τη Μάντσεστερ Σίτι που δέχθηκε την ισοφάρισh (2-2) στο 88' και στραβοπάτησε στο Σεντ Τζέιμς Παρκ προσφέροντας ένα μεγάλο δώρο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Premier League.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προηγήθηκε στο σκορ με τον Στέρλινγκ στο 22' αλλά η εξαιρετική Νιούκαστλ ισοφάρισε στο 25' με τον Βίλεμς. Και μολονότι η Σίτι, που είχε συντριπτικά υπέρ της την κατοχή της μπάλας (23-77%), βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με καταπληκτικό γκολ του Ντε Μπρόινε στο 82', το σύνολο του Στιβ Μπρους έφτασε στην ισοφάριση με τον Σέλβι.
Δείτε τα highlights του αγώνα
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



