Στη Θεσσαλονίκη το Final 4 του 21ου Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο
Θα φιλοξενηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στη Χ.Α.Ν.Θ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, το Final Four του 21ου Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο, θα φιλοξενήσει, η Χ.Α.Ν.Θ. στις εγκαταστάσεις της (Αθλητικό Κέντρο Χ.Α.Ν.Θ. Ήρων-«Μίμης Τσικίνας») στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2019.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπάσκετ την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου (12:00), ημερομηνία που έχει ανακηρυχτεί από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Στην ίδια συνέντευξη το Εθνικό Συμβούλιο ΧΑΝ θα ανακοινώσει και τη δημιουργία της Πρώτης Αθλητικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο.
Το Final Four, εντάσσεται στις δράσεις των εορτασμών «1919-2019: 100 Χρόνια Basketball-Χ.Α.Ν.Θ» και συνδιοργανώνουν η Χ.Α.Ν.Θ. ο σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος 1994» και η Ο.Σ.Ε.Κ.Α.(Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο).
Οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης και θα δώσουν το «παρών» στην τελική φάση του Κυπέλλου είναι ο Άτλας, η Δωδεκάνησος, η Καβάλα κι ο Μέγας Αλέξανδρος.
Το πρόγραμμα
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου
15.30 Α.Σ. Άτλας-ΑΟ Καβάλας
17.30 Τελετή Έναρξης
18.00 Μ. Αλέξανδρος 94-Γ.Σ. Δωδεκάνησος
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
15.30 Μικρός Τελικός
17.30 Μεγάλος Τελικός
19.30 Τελετή Λήξης
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



