Kύπελλο μπάσκετ: Διαγόρας - ΑΕΚ και Προμηθέας - Περιστέρι στους ημιτελικούς
Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 16 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, η τύχη χαμογέλασε στην ΑΕΚ, που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας, στο Αιγάλεω, τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2. Το άλλο ζευγάρι είναι Προμηθέας-Περιστέρι και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πάτρα.
Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 16 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια.
Παρόντες για την Ελληνική Ομοσπονδία ήταν ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και το μέλος του ΔΣ Γιάννης Αλεξόπουλος. Τις ομάδες εκπροσώπησαν ο Γιώργος Χήνας και ο Ηλίας Μπόβαλης (ΑΕΚ), Ιωσήφ Κωστόπουλος (Διαγόρας Δρυοπιδέων), Ανδρέας Πολέμης και Γιώργος Πανταζόπουλος (Περιστέρι), Κώστας Σβερκούνος (Προμηθέας Πάτρας).
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες: «Πυρετός» συσκέψεων και πολύωροι αποκλεισμοί στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα
Σοκ στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από επικίνδυνο challenge σε σχολείο - Κατάπιε φάρμακα
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης Καρυστιανού», λέει η Βασάρα
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες του 2025
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



