Τέλος από τον πάγκο της Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα (pic)
Ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε από την αγγλική ομάδα πληρώνοντας τα φτωχά αποτελέσματα που την έχουν φέρει στη ζώνη του υποβιβασμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η βαριά ήττα στο τοπικό ντέρμπι με 5-2 από τη Λίβερπουλ ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μάρκο Σίλβα που έχασε τη θέση του στον πάγκο της Έβερτον.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, που είχε αναλάβει την Έβερτον του Μάιο του 2018, χρεώθηκε την κακή πορεία των «ζαχαρωτών» που βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας, μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς στις πρώτες 15 αγωνιστικές της Premier League. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Φαρχάντ Μοσίρι, ανακοινώθηκε η απόλυσή του, ενώ χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ήδη ο Ντάνκαν Φέργκιουσον.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, άνοιξε ο δρόμος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον ο Ντέιβιντ Μόγιες.
Διαβάστε ακόμη
Ο γιος του Χαμενεΐ και επίσημα ο νέος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν: Ποιος είναι - Οι απειλές Τραμπ
Κλιμάκωση στον Λίβανο: Πάνω από 390 νεκροί - Χειρουργικό πλήγμα στην «καρδιά» της Βηρυτού και κλίμα τρόμου
Ρόδος: 57χρονη κατηγορείται για βία κατά της 30χρονης ΑμεΑ κόρης της - «Της τραβούσε τα αυτιά, τα μαλλιά»
Από το Άσγκραντ στη Γη: Η σκανδιναβική μυθολογία βοήθησε επιστήμονες να λύσουν το μυστήριο της προέλευσης της ζωής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




