• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στο Κάτω Χαλάνδρι: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα - Μεγάλη κινητοποίηση της ΠυροσβεστικήςΔολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικόΕκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦΣφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
δημοφιλές τώρα: Μητσοτάκης για αγρότες: Έτοιμος να διαχειριστώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση - Δεν μπορούν να...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   09.12.2019 15:11
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Μελισσανίδης: «Είναι η προτελευταία υπογραφή»

Γήπεδο ΑΕΚ: Επεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση στην «Αγια-Σοφιά» (pic)

Άρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του έργου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
copyright/Intime)
copyright/Intime)

Στην τελική ευθεία περνάει πλέον η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της «Αγια-Σοφιάς», καθώς στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής έπεσαν οι τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση, που αποτελούσε και το μεγαλύτερο αγκάθι για την ολοκλήρωση του έργου. 

Η σύμβαση για την υπογειοποίηση του τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια υπογράφηκε ανάμεσα στην Intrakat και την Περιφέρειας Αττικής, και το έργο υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί σε 6 με 12 μήνες.

Παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, που υπέγραψε τη σύμβαση, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο project manager του γηπέδου Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος και ιστορικές μορφές της ΑΕΚ όπως οι Σεραφείδης και Μαύρος.

Μελισσανίδης: «Είναι η προτελευταία υπογραφή»

Για την εξέλιξη της διαδικασίας ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει, όμως, να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδό μας είναι αυτή που θα κάνει η περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση, βέβαια, με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς είναι η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδό μας».

2782934_1.jpg
Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα του Τραμπ με τον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν μου δώσατε το Νόμπελ, θέλω απόλυτο έλεγχο της Γροιλανδίας»

Μητσοτάκης για αγρότες: Έτοιμος να διαχειριστώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση - Δεν μπορούν να συνεχιστούν τα μπλόκα

Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών

Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • γήπεδο
  • ΑΕΚ
  • Αγια Σοφιά ΑΕΚ
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr