Champions League: Ο Ντεπάι κυνήγησε οπαδό της Λιόν που επιτέθηκε ρατσιστικά σε συμπαίκτη του (vid)
Ο Μέμφις Ντεπάι έτρεξε να πάρει το πανό ντροπής από τα χέρια οπαδού της Λιόν, εναντίον του συμπαίκτη του, Μαρσέλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Επεισοδιακό ήταν το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης της Λιόν με τη Λειψία, για το Champions League. Σε μια βραδιά γιορτής για τους Γάλλους, που προκρίθηκαν στη φάση των «16», ένας οπαδός της Λιόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κρατήσει ρατσιστικό πανό εναντίον του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Μαρσέλο, με τον Μέμφις Ντεπάι να το αντιλαμβάνεται και να γίνεται έξαλλος!
Ο Ολλανδός μέσος έτρεξε προς το μέρος του οπαδού, που έσπευσε να απομακρύνει το πανό. Το περιστατικό είχε και συνέχεια, καθώς προς το μέρος κινήθηκε και ο Μαρσέλο, που είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον ρατσιστή οπαδό αλλά και ομοϊδεάτες του, σκηνικό που κατέληξε σε ανταλλαγή χειρονομιών.
Διαβάστε ακόμη
Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στον πόλεμο - Πώς και γιατί έγινε στόχος
Εκτός ελέγχου η κόντρα Λυμπερόπουλου - Κυρανάκη: «Ντροπή σου» - «Σε ξέρει όλη η πιάτσα»
Νεαρός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε πανηγυρικά βίντεο στα social media - Τον ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ
Χίτλερ εναντίον Ζελένσκι: Η viral εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή γαλλική επαρχία - «Εντελώς τρελό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




