Στον Προμηθέα ο Τζόρνταν, ο Διαμαντίδης, ο Αντετοκούνμπο και ο Αη Βασίλης! (pic)
Οι υπεύθυνοι της Βίρτους είχαν διάθεση για πλάκα και... ενίσχυσαν το ρόστερ της ελληνικής ομάδας!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H διάθεση στη Μπολόνια 90 λεπτά πριν από το τζάμπολ της Βίρτους με τον Προμηθέα ήταν στα ύψη, τα πράγματα ήταν ακόμη χαλαρά και ο χειριστής του φωτεινού πίνακα σκέφτηκε να... τρολάρει τους λίγους θεατές, αλλά και τα μέλη του Προμηθέα.
Αντί αν καταγράψει τα ονόματα των παικτών της πατρινής ομάδας, προτίμησε να δοκιμάσει μία δική του σύνθεση και η φωτογραφία έγινε viral!
Για λίγα λεπτά της ώρας, στο ρόστερ του Προμηθέα προστέθηκαν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σκότι Πίπεν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως Greek Freak, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ακόμη κι ο Αη Βασίλης! Στον δε πάγκο της ελληνικής ομάδας, αντί του Μάκη Γιατρά επιλέχθηκε ο Φιλ Τζάκσον! Ωραία πλάκα!
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



