• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Διπλό φονικό στην Φοινικούντα: Δύο γυναίκες στο μικροσκόπιο των Αρχών - Τα λάθη που «καίνε» τον ανιψιόΤραμπ: «Θα ανταποδώσουμε» - Τρεις νεκροί Αμερικανοί από επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στη ΣυρίαΠειραιάς: Νεαρός οδηγός ξυλοφόρτωσε ντελιβερά για την προτεραιότητα - Συνελήφθη και ο συνοδηγόςΕργατικό ατύχημα στη Νάξο: Υποχώρησαν τα κάγκελα και έπεσαν σε τάφρο - Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
δημοφιλές τώρα: Αττική οδός: Αυξήσεις στα διόδια από 1η Ιανουαρίου - Ποιες θα είναι οι τιμές
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   12.12.2019 18:14
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Έθεσε θέμα VAR ο Ολυμπιακός, ήταν όμως μόνος του!

ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό: «Τι θα λέγατε αν το πέναλτι που κερδίσατε με τον Ερυθρό Αστέρα γινόταν στο ΠΑΟΚ - Ξάνθη;»

Ο διάλογος ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ με αφορμή το πέναλτι του Ζαντέρ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(copyright/Intime)
(copyright/Intime)

Στο διάστημα της παρουσίας του στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 1, o Βαγγέλης Μαρινάκης άνοιξε διάλογο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφήνοντας αιχμές για την αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

«Να μας πουν εδώ που είναι και δύο ποδοσφαιριστές, ο Σαμαράς και ο Πουρσανίδης, έτσι όπως είδαν το ΠΑΟΚ - Ξάνθη αν ήταν φυσιολογική η συμπεριφορά των παικτών της Ξάνθης όταν έφευγε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και ο αμυντικός δεν τον κυνηγούσε;» ρώτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η απάντηση δόθηκε άμεσα με νέο ερώτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκαν στο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ζαντέρ, ο αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα. 

«Κύριε πρόεδρε αφού μιλάτε για ποδόσφαιρο, να σας ρωτήσουμε αν το πέναλτι που πήρατε χθες με τον Ερυθρό Αστέρα, το έκανε παίκτης της Ξάνθης στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τι θα λέγατε τώρα;».

Έθεσε θέμα VAR ο Ολυμπιακός, ήταν όμως μόνος του!

Κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Ολυμπιακός έθεσε θέμα VAR ζητώντας να παρθεί άμεσα απόφαση, ωστόσο καμία ομάδα δεν έσπευσε να υποστηρίξει τις θέσεις του, γεγονός που δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να σταματήσει το Video Assistant Referee εκφράζοντας δυσαρέσκεια. «Όλοι έχουν θέματα μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου και επιτέλους πρέπει να παρθεί μια απόφαση γιατί δεν έχει νόημα να χάσουμε το πρωτάθλημα από το Var», είπε. Ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση από τις άλλες ομάδες, που δεν έθεσαν ανάλογο θέμα. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος έκανε λόγο για κατάχρηση και καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων, δεν στάθηκε όμως σε ζήτημα κατάργησής του, ενώ ο ΟΦΗ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες. Υπέρ του VAR τοποθετήθηκε ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη

Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»

Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις

Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF

Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • Super League 1
  • SuperLeague
  • ποδόσφαιρο
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr