• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
δημοφιλές τώρα: Δημοσκόπηση Interview: Στο 30,8% η ΝΔ - Στο πλευρό των αγροτών το 76% των ερωτηθέντων
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   18.12.2019 17:53
Newsroom
Newsroom

Η απάντηση της Θύρας 13 στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση απαντώντας σε όσα τους προσάπτει ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
copyright: INtime
copyright: INtime

Ανακοίνωση – απάντηση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εξέδωσε η Θύρα 13 εκφράζοντας τις θέσεις της για όσα προσάπτει στους οργανωμένους του Παναθηναϊκού ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ. Η Θύρα 13, δεν αποποιείται των ευθυνών της, αλλά τονίζει ότι δεν ευθύνεται για όλα τα δεινά στον σύλλογο, ενώ υποστηρίζει πως κατηγορήθηκε άδικα από τον Γιαννακόπουλο για «ντου» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ την ίδια ώρα ο βασικός πυρήνας της 13 βρισκόταν σε κινητοποίηση εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου. Αξίζει να τονιστεί πάντως πως η ανακοίνωση υπογράφεται συνολικά από οκτώ συνδέσμους της Θύρας 13.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Σχεδόν πάντα η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ήρθε ομως η ώρα να απαντήσουμε σε όσα μας προσάπτει η διοίκηση της ΚΑΕ και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας κατηγορεί για ό,τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, απλά τις προηγούμενες φορές επιλέξαμε να σιωπήσουμε και να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα μας. Αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!

Δεν είναι δυνατόν να φταίει η θύρα 13 για οτιδήποτε συμβαίνει στο γήπεδο του μπάσκετ. Δε σημαίνει το ότι επειδή κάποιος φοράει ένα μπλουζάκι συνδεσμιακό ή κάθεται στο πεταλό μας εκπροσωπεί τη Θύρα 13. Στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατηγορηθήκαμε στο τουρνουά του Παύλου και του Θανάση ότι σπάσαμε τις πόρτες για να μπούμε στο γήπεδο την ίδια ώρα που ο κόσμος μας βρισκόταν στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, και τότε εμείς φταίγαμε.

Απλά είμαστε πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όλο το πέταλο ως γνωστόν δεν έχει μόνο οργανωμένους οπαδούς ώστε να χρεωνόμαστε τα πάντα. Σίγουρα έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης αλλά δεν είναι όλο δικό μας.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχουμε οργανώσει ντου για να βάλουμε κόσμο στο γήπεδο για αυτό μάλιστα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ολυμπιακό εκτός από τα χίλια διαρκείας αγοράσαμε άλλα χίλια εισιτήρια. Πόσο μάλλον σε ενα τέτοιο παιχνίδι είναι αστείο να μιλάμε για υβριστικά συνθήματα, κάπνισμα, την ταξινόμηση θέσεων και για άδειους διαδρόμους όταν όλοι θέλουν να έρθουν να κάτσουν δίπλα για να φωνάξουν μαζί μας.

Είμαστε καλοί όταν κάθε χρόνο σπάμε τα ρεκόρ στα οπαδικά διαρκείας;

Είμαστε καλοί όταν η συμμετοχή μας στα εκτός έδρας μάτς είναι ρεκόρ ακόμα και εκεί που δεν δικαιούμαστε εισιτήρια;

Είμαστε καλοί όταν είμαστε από τις πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες στα εισιτήρια κόντρα στους δυσβάσταχτους καιρούς και με κάθε χρόνο πιο ακριβά εισιτήρια;

Είμαστε καλοί όταν μας τραβάνε βίντεο και η ίδια η ΚΑΕ με τα μέσα της το διαφημίζει σε όλο τον κόσμο;

Είμαστε καλοί όταν δημιουργούμε έδρα κόλαση που σέβονται εχθροί και φίλοι;

Είμαστε καλοί όταν είμαστε ο 6ος παίχτης;

Είμαστε κακοί όμως που είμαστε ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ..!

Είμαστε κακοί που τόσα χρόνια δεν εξυπηρετούμε τα θέλω κανενός!

Είμαστε οι μοναδικοί που ακολουθούμε τόσο πιστά το σύλλογο όλ’ αυτά τα χρόνια και θα το κάνουμε για πάντα.

Στα καλά είμαστε όλοι μαζί και στα στραβά μόνοι μας;

Ούτε με όλο το χρυσάφι της γης δεν ανταλλάζουμε τους αμέτρητους τίτλους αυτής της ομάδας.Και σε αυτούς τους τίτλους η Θύρα 13 έπαιξε καταλυτικό ρόλο, όπως και η οικογένεια σου. Σταμάτα λοιπόν να επικαλείσαι αρχές και φορείς οι οποίοι είναι τσιράκια του ερυθρόλευκου κατεστημένου να μας τραβήξουν το αυτί και να μας κλείσουν τους συνδέσμους, γιατί η Θύρα 13 είναι ιδέα, ούτε καταστέλλεται ούτε φυλακίζεται και όσοι το προσπάθησαν ΑΠΕΤΥΧΑΝ..!

Υ.Γ. Θύρα 13 σημαίνει Παναθηναϊκός! Παναθηναϊκός δεν γίνεται χωρίς Θύρα 13!

Υπογράφουν οι Σύνδεσμοι :

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 13

ΚΑΜΑΤΕΡΟ 13

ΜΕΓΑΡΑ 13

ΜΕΣΟΓΕΙΑ 13

ΠΑΤΗΣΙΑ 13

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 13

WEST BLOCK 13

ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΥΡΩΠΗ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Θύρα 13
  • Δημήτρης Γιαννακόπουλος
  • Παναθηναϊκός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr