• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   01.12.2018 21:28
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Super League: «Χ»αμένοι και οι δύο στη Ριζούπολη

Έμειναν στο 1-1 Απόλλωνας και Ατρόμητος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος/intime.gr
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος/intime.gr

Δίχως νικητή (ισόπαλο 1-1) ολοκληρώθηκε το ματς της Ριζούπολης μεταξύ Απόλλωνα και Ατρόμητου. Αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, καθώς δεν βοηθά στους στόχους που έχουν οι δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας πήρε μεν τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα – στην πρεμιέρα του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του – αλλά ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, πήρε προβάδισμα και ζητούσε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας ήταν ομοιογενής, έδειξε ομάδα και κατάφερε να προηγηθεί στο 26’. Ο Τριάδης σούταρε έξω από την περιοχή, το σουτ κόντραρε στον Ρισβάνη και ξεγέλασε τον Μέγερι καταλήγοντας στα δίχτυα του.

Ο Ατρόμητος έδειξε αντανακλαστικά και ισοφάρισε στο 39’, όταν ο Γιαννούλης έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη στον Μπρούνο που μπήκε στην περιοχή και σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κόντραρε στον Κωτσόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Χουάντερσον. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες έκαναν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Τζανετόπουλος (54’ Ναδάλες), Λούκιτς, Κοντοές, Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι (90’ Βαφέας), Τριάδης (73’ Ντεφεντερίκο), Ελ Χελβέ

Ατρόμητος: Μέγερι, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (46’ Μανούσος), Μάντσον (73’ Βασιλακάκης), Σάκιτς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος (64’ Μούγιακιτς). 

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Απόλλων Σμύρνης
  • Ριζούπολη
  • Ατρόμητος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr