• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το Ιράν χτύπησε δυο δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ - Ένας νεκρός και έξι τραυματίες Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιώνΑλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την αλλαγή σκυτάλης στην Κουμουνδούρου - Όλα τα βλέμματα στην ΚΟΑσφαλείς μετακινήσεις και περισσότερα δρομολόγια το στοίχημα για τα ΜΜΜ της Αθήνας - Τα αποτελέσματα του σχεδίου «Αριάδνη»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   20.12.2019 15:17
ΕΘΝΟΣ Sport
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Στην εποχή Ιβάν Σαββίδη έχουν μπει 115.840.641 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Γκαγκάτσης: «Επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού - Τώρα θα δούμε την αληθινή πολυϊδιοκτησία»

Η απάντηση για την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ, την παρουσία Μαρινάκη στη Λίγκα, το PAOK TV και τη νέα Τούμπα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Ο Μάκης Γκαγκάτσης (Intime)
Ο Μάκης Γκαγκάτσης (Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

O Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε στη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ερώτηση σχετικά με την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ. «Όλα αυτά είναι επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού. Οι αρμόδιες επιτροπές θα δείξουν την αλήθεια. H καταγγελία έγινε μετά το ματς στο Καραϊσκάκη και αμέσως μετά υπήρχε το δικό μας παιχνίδι με την Ξάνθη. Προφανώς υπάρχουν επικοινωνιακοί σκοποί. Οταν γίνει η εκδίκαση, θα πούμε τα υπόλοιπα» σχολίασε και πρόσθεσε:

« Μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ να αναφέρω διάφορα γι' αυτό το θέμα, αλλά και γι'  άλλα θέματα, τα οποία θα ειπωθούν εκεί που πρέπει, για να δούμε την αληθινή πολυιδιοκτησία μέσω Forthnet, μέσω NOVA. Να δούμε την αληθινή κι όχι την fake που είναι αυτή εδώ. Πόσες ομάδες μετακόμισαν από την ΕΡΤ στην NOVA ενώ εν δυνάμει αγοραστής της είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Πώς γίνεται ενώ ο τελευταίος βρισκόταν σε διαπραγμάτευση για την αγορά της Forthnet, κάποιες ομάδες να μετακόμισαν από την ΕΡΤ στη NOVA, με πιο υψηλά συμβόλαια από τα προηγούμενα, τα οποία μάλιστα η ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης, παλιότερα είχε καταγγείλει ως υπερεκτιμημένα;».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Λίγκα και την απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, σχολίασε: «Δεν είμαστε εμείς που εφαρμόζουμε τον νόμο, υπάρχουν εισαγγελείς για αυτά τα θέματα». Παράλληλα για το θέμα του γηπέδου απάντησε: «Για να γκρεμιστεί το γήπεδο θα πρέπει να είμαστε 101% σίγουροι, όχι απλά 100%. Δεν πρόκειται να κουνηθεί ούτε πέτρα στην Τούμπα αν δεν είναι όλοι απόλυτα σίγουροι για το νέο γήπεδο. Και 99% να είμαστε σίγουροι, τότε δεν θα γίνει τίποτα».

Σε ερώτηση για το εγχείρημα του PAOK TV, τόνισε: «Το PAOK TV είναι ένα εγχείρημα που θα το κρίνουμε στο τέλος της σεζόν. Είναι θετική η μείωση στα συμβόλαια, αλλά δεν ξέρουμε πώς μπορεί να πάει το οικονομικό σκέλος, γιατί υπάρχουν και μεταγραφές. Είναι σημαντική η αύξηση στα έσοδα και έχουμε ρεκόρ».

«Στην εποχή Ιβάν Σαββίδη έχουν μπει 115.840.641 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα που γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα έσοδα της σεζόν 2018-19 ήταν 33.922.723 ευρώ, ενώ το κόστος της ομάδας για τη σεζόν 2019-20 ανέρχεται στα 42.722.491 ευρώ. Συντονιστές της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι κ.κ. Μάκης Γκαγκάτσης και Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ στο πάνελ βρισκόταν και ο φοροτεχνικός της ΠΑ, Δημήτρης Πανοζάχος, που μεταξύ άλλων επισήμανε: «Μετά από χρόνια, η μετοχή της ΠΑΕ αποκτά αξία. Τα κεφάλαια που έχουν μπει  στην εποχή Ιβάν Σαββίδη είναι 115.840.641 ευρώ». Το παρών στη Γ.Σ έδωσαν και οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Μαρία Γκοντσάρεβα.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ και Ιράν σε τεντωμένο σχοινί: Τα «αγκάθια», τα ανοιχτά μέτωπα και οι όροι που κρατούν μακριά τη συμφωνία

Ασφαλείς μετακινήσεις και περισσότερα δρομολόγια το στοίχημα για τα ΜΜΜ της Αθήνας - Τα αποτελέσματα του σχεδίου «Αριάδνη»

Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την αλλαγή σκυτάλης στην Κουμουνδούρου - Όλα τα βλέμματα στην ΚΟ

Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μάκης Γκαγκάτσης
  • ποδόσφαιρο
  • Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr