Ξάνθη για Μαρινάκη: «Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό στον Αρχηγό των Πάντων»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΠΑΕ Ξάνθη δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, εις βάρος του ιδιοκτήτη της ακριτικής ομάδας Χρήστου Πανόπουλου μετά τη βαθμολογική απώλεια των Πειραιωτών στον Βόλο για τη 16η αγωνιστική της Super League.
Με μια λιτή αλλά δεικτική ανακοίνωση η ΠΑΕ Ξάνθη απαντά στον Μαρινάκη με το εξής σχόλιο: «Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί "ποδοσφαιρικών περιττωμάτων" στον "Αρχηγό των Πάντων". Τέλος».
Προηγουμένως είχε σχολιάσει τη δήλωση Μαρινάκη και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργης Σαββίδης, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Διαβάστε ακόμη
Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
Εννέα οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία - Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη
Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει το μεγαλείο του Μινωικού πολιτισμού - Πώς ήταν η Κνωσός του 1700 π.Χ.
Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Οι πρόγονοι των θηλαστικών γεννούσαν αυγά - Τι έδειξε η μελέτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




