Αγριες μέλισσες προκάλεσαν πανικό σε γήπεδο! (vid)
Σμήνος μελισσών επιτέθηκε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σοκάροντας παίκτες και φιλάθλους που έτρεχαν να προστατευτούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση από ένα σμήνος άγριων μελισσών δέχθηκαν ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι σε γήπεδο στην Τανζανία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση καθώς άλλοι έτρεχαν για να προστατευτούν, άλλοι ξάπλωσαν μεμιάς στο έδαφος κι άλλοι προσπαθούσαν να καλύψουν το πρόσωπό τους για να αποφύγουν τα τσιμπήματα.
Το περίεργο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της Γιανγκ Αφρικανς με την Ιρίνγκα Γιουν. για το Κύπελλο Αζάμ. Στο 53' κι ενώ το σκορ ήταν 3-0 για τους γηπεδούχους, οι άγριες μέλισσες εμφανίστηκαν στο γήπεδο προκαλώντας πανικό. Οι περισσότεροι παίκτες, όπως και οι διαιτητές μόλις αντιλήφθηκαν το σμήνος ξάπλωσαν αμέσως στο έδαφος, ενώ άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι, όπως και αρκετοί φίλαθλοι στις εξέδρες, οι οποίοι μάλιστα αποχώρησαν. Επειτα από λίγη ώρα το σμήνος απομακρύνθηκε έχοντας όμως προκαλέσει αρκετά τσιμπήματα.
Δεδομένου πάντως ότι τέτοιες επιθέσεις είναι συνήθεις, οι παίκτες φάνηκε κι απ' την αντίδρασή τους πως είναι εκπαιδευμένοι στο πώς πρέπει να αντιδρούν.
Δείτε το περιστατικό
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




