Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο: Δώρισαν παπούτσια σε τρόφιμους φυλακών(vid)
Τα χριστουγεννιάτικα δώρα των διάσημων αδελφών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τρόφιμους των φυλακών «Racine Correctional Institution», καθώς έλαβαν χριστουγεννιάτικα δώρα με έναν ...πρωτότυπο τρόπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο αδελφός του Θανάσης, έκαναν την εμφάνιση τους στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα δωρίζοντας αθλητικά παπούτσια γνωστής φίρμας.
Η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο καμπάνιας του ΝΒΑ με στόχο την κοινωνική ένταξη συνανθρώπων μας. Μάλιστα δεν ήταν τυχαία και η προ ημερών επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε άλλη φυλακή. Επίσης έγινε ήδη γνωστό πως τόσο οι Μπακς όσο και οι Κινγκς θα συμμετάσχουν στο προσεχές μέλλον σε αγώνες σε φυλακές.
Διαβάστε ακόμη
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





