ΠΑΟΚ: Εκανε επαφή αλλά δεν τα βρήκε με Πεδουλάκη
Ο ΠΑΟΚ συζήτησε με τον Αργύρη Πεδουλάκη το ενδεχόμενο συνεργασίας, όμως οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΠΑΟΚ κινείται προς την κατεύθυνση της ενίσχυση εντός και εκτός παρκέ, με δεδομένη την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Τις προηγούμενες ημέρες, οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» προχώρησαν σε συζητήσεις με τον Αργύρη Πεδουλάκη σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία των δυο πλευρών. Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς να προκύψει συμφωνία.
Από τη στιγμή που ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να «ενεργοποιηθεί» και να απλώσει χείρα βοηθείας στην ομάδα μπάσκετ, έχει καταγραφεί έντονη δραστηριότητα, με την «κρούση» στον Αργύρη Πεδουλάκη να είναι ενδεικτική του τρόπου σκέψης των «ασπρόμαυρων» προκειμένου να παρουσιαστούν περισσότερο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και να ξεκολλήσουν από την πυθμένα της βαθμολογίας.
Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του μέλους του δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκου Κωνσταντινίδη: «Καταλύτης η βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη. Προτεραιότητα η άμεση ενίσχυση του ροστερ. Παράλληλα δεν σταματάμε τις προσπάθειες για την οικονομική ανεξαρτησία της ΚΑΕ».
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 





