NBA: Επέστρεψε «ταύρος» ο Αντετοκούνμπο και ξέσπασε στους Μπουλς (vids)
Έπειτα από απουσία δύο αγώνων, ο Γιάννης γύρισε ορεξάτος και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να παίζει. Και δεν θέλει να χάνει. Έχοντας καθίσει για δύο διαδοχικά παιχνίδια στον πάγκο εξαιτίας ενοχλήσεων, επέστρεψε κεφάτος και ξέσπασε πάνω στους Σικάγο Μπουλς. Ο «Greek Freak» είχε 23 πόντους (6/6β., 7/11διπ., 1/3τρ.), 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με εντυπωσιακά καρφώματα και με τη βοήθεια του Μίντλετον, που είχε 25 πόντους και του Μπλέντσο με 15, έφτασαν στη νίκη για τους Μπακς με 123-102. Με τη νίκη αυτή, το Μιλγουόκι έφτασε ήδη τις 30 στο ΝΒΑ!
«Παίζουμε ομαδικά και σκληρά. Έχουμε δημιουργήσει νοοτροπία νικητή, δεν μας αρέσει να χάνουμε και θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα μας εκπλήσσει το γεγονός ότι κερδίσαμε 30 παιχνίδια πριν καν φτάσει ο Ιανουάριος. Είναι ωραίο, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε κι ακόμη καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε την βελτίωση, για να είμαστε έτοιμοι στο τέλος της σεζόν», σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



