• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   31.12.2019 23:07
Newsroom
Newsroom

Την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν οι διαιτητές για τη 17η αγωνιστική (pic)

Όλα ανοικτά στο μέτωπο των διαιτητών - Την Τετάρτη (1/1) αναμένεται η απάντησή τους για το αν θα κατέβουν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου (4-5/1)

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
(Copyrights: Intime)
(Copyrights: Intime)

Παρά την αρχική πρόθεση των διαιτητών να απαντήσουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης (31/12) στην Super League1 για το αν θα άρουν την απόφασή τους για αποχή από την αγωνιστική δράση, η απάντηση από την πλευρά τους αναμένεται να δοθεί την Τετάρτη (1/1). Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και η ενημέρωση των διαιτητών για τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τους αντίστοιχους της διοργανώτριας αρχής έγινε μέσω mail που εστάλη αρκετές ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης. Οι διαιτητές ενημερώθηκαν για όλα όσα άκουσαν από τους ανθρώπους της Super League.

Στο mail το οποίο εστάλη σε όλους τους διαιτητές γίνεται αναφορά τόσο στις δεσμεύσεις της Super League όσο και στη στάση του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αγαπητοί συνάδελφοι, καλησπέρα σας. Λόγω των μετακινήσεων όσων συναδέλφων παρέστησαν στη σημερινή συνάντηση, και που ακόμα επιστρέφουν στις οικίες τους παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθυστερήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η σημερινή συνάντηση με τους προέδρους της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ παρόντος του κυρίου Περέιρα διεξήχθη σε καλό κλίμα. Μας μεταφέρθηκε το τι αποφάσεις πάρθηκαν στο χθεσινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ. Μας τόνισαν ότι δεν μπορούν να  δεσμευτούν για απόσυρση των μηνύσεων και των μηνυτήριων αναφορών προς τους διαιτητές και ζήτησαν πίστωση χρόνου, ώστε μελλοντικά να εργαστούν πάνω σε αυτό και να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις».

81111644_2558394500923446_2063151368142585856_n.jpg
Διαβάστε ακόμη

Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης

Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ποδόσφαιρο
  • διαιτητές
  • SuperLeague1
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr