• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»Φονικές χιονοστιβάδες: Ακόμα οκτώ νεκροί στις Άλπεις μέσα σε ένα 24ωροΤο FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο ΚαστίγιοΓροιλανδία: Αναβρασμός στην ΕΕ για τις απειλές Τραμπ - «Υπονομεύουν την κοινή μας ευημερία»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   03.12.2018 22:19
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

ΠΑΟΚ: Η απόδραση των δέκα μέσα από το γήπεδο της Λαμίας

Ένα γκολ του Βαρέλα στο 54΄ έδωσε στον ΠΑΟΚ, που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 62΄, χρυσή νίκη 1-0 στη Λαμία

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(Eurokinissi)
(Eurokinissi)

Σε ένα από τα πιο δύσκολά του βράδια, στο οποίο χρειάστηκε να παίξει για σχεδόν για 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο, εκ των οποίων τα 15 με τον γκολκίπερ του «λαβωμένο», ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Λαμία, με τον Φερνάντο Βαρέλα να είναι ο κορυφαίος του στην άμυνα, αλλά και ο σκόρερ του «χρυσού» όπως αποδείχθηκε, τέρματος.

Το «τρένο» του Λουτσέσκου συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία (έχει 11 νίκες και μία ισοπαλία σε 12 αγώνες), ενώ με τη νίκη διατήρησε το +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Λαμία να έχει την κατοχή, έχοντας κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή, και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη επιχειρώντας να αξιοποιήσει τη δεξιά της πλευρά, με τον Καραμάνο να βάζει δύσκολα στον Βιεϊρίνια (ο Μπίσεσβαρ  δεν παρείχε βοήθειες στον Πορτογάλο) αλλά μην έχει καλά γυρίσματα τις φορές που υπήρχαν προϋποθέσεις για κάτι καλό.

Ο Πειραιώτης διαιτητής Τσαμούρης πήρε παρόμοια απόφαση τόσο στο χέρι του Βιεϊρίνια στο 12’ όσο και σε αυτό του Αντέτζο στο 20’, αμφότερα μέσα στη μεγάλη περιοχή, καθώς έδειξε «παίζετε». Ο ΠΑΟΚ πήρε τη σκυτάλη στη μεσαία γραμμή χωρίς όμως να μπορεί να φέρει την μπάλα στη περιοχή του Σαράνοφ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Πασχαλάκη να κρατάει «ζωντανό» τον κακό ΠΑΟΚ, με μια εντυπωσιακή και δύσκολη επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, και το δεύτερο ξεκίνησε με τον Πρίγιοβιτς να αστοχεί σχεδόν εξ επαφής με την εστία, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ της Λαμίας.  Οι γηπεδούχοι «ισοφάρισαν» στις χαμένες ευκαιρίες, με τον Πασχαλάκη να έχει «απάντηση» στο τετ-α-τετ του Επστάιν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την πρώτη του κίνηση, με τον Ουάρντα να παίρνει τη θέση του Μπίσεσβαρ και ένα λεπτό αργότερα, βρήκε, από στατική φάση το γκολ, με πλασέ του Φερνάντο Βαρέλα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, αξιοποιώντας στατική φάση, μέσω των οποίων ήταν και ο μέχρι τότε μοναδικός τρόπος με τον οποίο είχε απειλήσει τη Λαμία. Εννιά λεπτά μετά το γκολ του Βαρέλα, ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Λουτσέσκου να «αντιδρά» άμεσα, με τον Βέρνμπλουμ να παίρνει τη θέση του Πρίγιοβιτς, μετατρέποντας το σχηματισμό του σε 4-4-1.

Η απουσία αριθμητικής ισορροπίας έφερε τον ΠΑΟΚ πίσω από την μπάλα και τη Λαμία να ψάχνει τον τρόπο να φέρει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Πασχαλάκη. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, στο 75’, δέχθηκε κλωτσιά με τις τάπες στα πλευρά από τον Μπαράλες, με τον διαιτητή Τσαμούρη να τον δείχνει μόνο κίτρινη κάρτα, με τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου» να μένει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, η Λαμία έψαξε το γκολ, έχοντας συνεχώς την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πασχαλάκη, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον (τραυματία) γκολκίπερ των «ασπρόμαυρων».  

Διαβάστε ακόμη

Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν

Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος

Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»

Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Λαμία
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr