Καλαθοσφαιριστής του ΟΦΗ βοήθησε εν πλω 68χρονο που υπέστη εγκεφαλικό!
Το συμβάν έγινε σε πλοίο που είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας φοιτητής της Ιατρικής ο Λεωνίδας Μπουμπάρης με καταγωγή από τη Χίο, ο οποίος ταυτόχρονα είναι καλαθοσφαιριστής του ΟΦΗ (ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής) βοήθησε έναν 68χρονο άνδρα που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Το συμβάν έγινε στο πλοίο «Blue Star 1» που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο.
Ο σέντερ του ΟΦΗ που είχε ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του στην Αθήνα με αφορμή παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανερυθραϊκό (πέτυχε και 12 πόντους), βοήθησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive.gr, μαζί με άλλους δυο γιατρούς που βρίσκονταν στο πλοίο, τον άτυχο άνδρα προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο.
Το πλοίο το οποίο είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά επέστρεψε στο λιμάνι, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό. Ο 25χονος Λεωνίδας Μπουμπάρης βρίσκεται στο τρίτο έτος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ έχει τελειώσει και Βιολογία.
Μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν; Τα βασικά σημεία τριβής και το μεγάλο «αγκάθι»
Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show
«Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο
«Δεν υπάρχουν πάρτι σαν αυτά του 1999 π.Χ.»: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη μπύρας ηλικίας 4.000 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




