• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θάνατος Μυρτώς στην Κεφαλονιά: Συμπληρωματικές καταθέσεις έδωσαν οι κατηγορούμενοιΣεισμός στη Θήβα, αισθητός και στην Αττική«Μπαράζ» πιέσεων από την Κομισιόν στην Ελλάδα: Παραπομπή για τις χωματερές και απειλές για πρόστιμα σε 3 μέτωπα«Πνίγεται» η Κρήτη από την κακοκαιρία: Ένας νεκρός, τραυματίες και αποκλεισμένα χωριά - «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο κακό»
δημοφιλές τώρα: Ο Τσίπρας στο Άγιο Όρος: Η ανάρτηση για το «νόημα της ύπαρξης» και η ατάκα Άδωνι - «Για άθεος τα...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   13.01.2020 21:05
ΕΘΝΟΣ Sport

Super League:«Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες κατά του ρατσισμού»

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τις ομάδες με στόχο την πάταξη ρατσιστικών συμπεριφορών

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να συμπαρασταθεί στον Μπα μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε (Intime)
Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να συμπαρασταθεί στον Μπα μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε (Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΛ και Αρη στιγματίστηκε από την ρατσιστική επίθεση που έγινε εις βάρος του Αμπού Μπα. Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκτός από την καταδίκη του αποτρόπαιου περιστατικού, γνωστοποίησε και την έναρξη πρωτοβουλιών σε συνεργασία με τις ομάδες με στόχο την πάταξη παρόμοιων φαινομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Super League καταδικάζει απερίφραστα κάθε φαινόμενο ρατσιστικής συμπεριφοράς και δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο ρατσισμός και οι διακρίσεις δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο.Ήδη, η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού - #FootballPeople weeks - σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιέρωσε την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, (26-28 Οκτωβρίου 2019), στον αγώνα κατά του ρατσισμού.

Η Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, θα αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, προκειμένου να συμβάλλει στον αγώνα κατά του ρατσισμού.Οι πρωτοβουλίες αυτές, μαζί με όλες τις ομάδες της Super League, στέλνουν ένα μήνυμα: Στο ποδόσφαιρο δε χωρούν διακρίσεις, το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο κατά του ρατσισμού».

Διαβάστε ακόμη

Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»

Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai

Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι

Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Super League 1
  • ρατσισμός αθλητισμός
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>