• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση οπαδών στη Θεσσαλονίκη - Συνολικά 20 συλλήψειςΈσκασε «βόμβα» στο NBA: Τέλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς!Φονική φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα μέσα σε σπίτι - Εξακολουθεί να αγνοείται ο 12χρονος γιος του πρώτου νεκρούΚατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Οι ένοικοι είχαν αντιληφθεί από το προηγούμενο βράδυ ότι το κτίριο «έγερνε»
δημοφιλές τώρα: Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Οι ένοικοι είχαν αντιληφθεί από το προηγούμενο βράδυ ότι το...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   13.01.2020 18:51
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Εγινε κασκαντέρ για να νικήσει τους φόβους της και σκαρφάλωσε στην οροφή του σταδίου (vid)

H Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα παρότι είναι υψοφοβική ανέβηκε στη στέγη του σταδίου της Αδελαΐδας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Το αστέρι του ρωσικού τένις Αναστασία Παβλιουτσένκοβα επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να νικήσει την υψοφοβία της και να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στους Αυστραλούς για τις δύσκολες στιγμές που περνούν με τις πυρκαγιές προσκαλώντας τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Αυστραλιανού Οπεν. Η Παβλιουτσένκοβα θα αγωνιστεί στο Adelaide International που είναι το τελικό τουρνουά προθέρμανσης μπροστά από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Παρότι όπως δήλωσε έχει υψοφοβία αποφάσισε να ανέβει στην οροφή του διάσημου σταδίου που βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Τένις Memorial Drive που φιλοξενεί το τουρνουά τένις.

«Φοβάμαι τα ύψη αλλά θέλω να νικήσω τους φόβους μου και μετά να νικήσω και τους αντιπάλους μου στα κόρτ», είπε η Ρωσίδα που βρίσκεται στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης. «Ηταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα να δοκιμάσω. Η αδρεναλίνη κυλούσε στο αίμα μου όπως τη στιγμή που παίζω έναν δύσκολο αγώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τα κατάφερα. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Είμαι χαρούμενης που το έκανα», είπε η Παβλιουτσένκοβα.

Πάντως το όλο εγχείρημα φαίνεται πως τόνωσε και την αυτοπεποίθηση της καθώς στην πρεμιέρα του τουρνουά στην Αδελαΐδα νίκησε την Εσθονική Κονταβέιτ με 6-2, 6-4.

Διαβάστε ακόμη

Το πιο επικίνδυνο ξενοδοχείο του κόσμου: Τουρίστες μένουν αποκλεισμένοι πάνω από νερά με καρχαρίες

Έσκασε «βόμβα» στο NBA: Τέλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς!

Φονική φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα μέσα σε σπίτι - Εξακολουθεί να αγνοείται ο 12χρονος γιος του πρώτου νεκρού

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Οι ένοικοι είχαν αντιληφθεί από το προηγούμενο βράδυ ότι το κτίριο «έγερνε»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αναστασία Παβλιουτσένκοβα
  • Σπορ
  • Τένις
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr