Κόλλησαν στο μηδέν Ατρόμητος και Βόλος
Η ομάδα του Περιστερίου έχασε ευκαιρίες για να νικήσει απέναντι στη θεσσαλική ομάδα που πέτυχε τον στόχο της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ατρόμητος κλώτσησε την ευκαιρία να πιάσει τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο. Η ομάδα του Περιστερίου είχε το έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κρατώντας τελικά την ισοπαλία. Αλλωστε αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος της θεσσαλικής ομάδας που κατόρθωσε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.
Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης (42' Στρούγγης), Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (76' Μάντσον), Ουμπίδες, Μανούσος, Ενσικουλού (63' Ενσικουλού), Γιακουμάκης.
Βόλος (Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66' Λύραντζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τσερούλο, Τόρες, Γέντρισεκ (73' Μάντζης).
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





