
Πολυσέλιδο υπόμνημα κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού
Η ΕΕΑ συνεδριάζει την Δευτέρα 27/1 και ο ΠΑΟΚ κατέθεσε υπόμνημα 50 σελίδων με αφορμή τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για την υπόθεση που αφορά και την Ξάνθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπόμνημα 50 σελίδων κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αφορμή τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για την υπόθεση που αφορά και την Ξάνθη, καθώς είναι η τελευταία μέρα της προθεσμίας που δόθηκε, έπειτα από την πρόσφατη συζήτηση της υπόθεσης.
Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ κατέθεσε έναν πλήρη φάκελο, δίοντας σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για την σκευωρία που έχει στηθεί το τελευταίο διάστημα εις βάρος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Άλλωστε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνισαν πρόσφατα πως «κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα». Υπόμνημα κατέθεσε και η εταιρία Dimera. Η ΕΕΑ συνεδριάζει την Δευτέρα 27/1 και η απόφαση αναμένεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.
Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
«Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
«Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


