Χιλιάδες κασκόλ για τους σεισμοπαθείς από οπαδούς της Φενερμπαχτσέ
Μήνυμα συμπαράστασης από φιλάθλους με αφορμή τον φονικό σεισμό στην Τουρκία στο παιχνίδι Φενέρ-Μπασακσεχίρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Τουρκία έγιναν στην σκιά του καταστροφικού σεισμού που χτύπησε την επαρχία Ελαζίγ στην γειτονική χώρα. Οπαδοί της Φενερμπαχτσέ ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών.
Στην διάρκεια του αγώνα με την Μπασακσεχίρ (τον οποίο η Φενέρ κέρδισε με 2-0) φίλαθλοι από κάθε γωνιά του γηπέδου άρχισαν πετούν μαζικά τα κασκόλ όπως και τους σκούφους τους προκειμένου αυτά να δοθούν στους κατοίκους της πόλης.
Δείτε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Φενερμπαχτσέ-Μπασακσεχίρ
Διαβάστε ακόμη
Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
Δεν κάνουν πίσω Τραμπ και Ισραήλ: Οι ΗΠΑ «έκαναν χάρη στον πλανήτη χτυπώντας το Ιράν» - Συναγερμός στη Βηρυτό για ισραηλινό χτύπημα
Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




