• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε 10ήμερη εκεχειρία - «Ο 10ος πόλεμος που τελειώνω»Τεράστια κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στη Λέσβο - Κρίσιμη συνάντηση αύριο στην ΑθήναΘρήνος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 48 του ο παλαίμαχος γκολκίπερ Άλεξ Μάνινγκερ«Βόμβα» για τα καύσιμα των αεροσκαφών: «Η Ευρώπη ίσως έχει αποθέματα για μόλις 6 εβδομάδες»
δημοφιλές τώρα: Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση - Η προθεσμία της 30ης Απριλίου
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   26.01.2020 17:20
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τα highlights

Φοσέ - Φιγκεϊρέδο 2-2 σε ματσάρα στα Πηγάδια!

Ο ΟΦΗ είχε διαρκώς το προβάδισμα αλλά η Ξάνθη βρήκε τις λύσεις και απέσπασε ισοπαλία (2-2)

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο

Ματσάρα έγινε στην Ξάνθη μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΟΦΗ σε μια αναμέτρηση με σασπένς, δράση και εναλλαγές στο σκορ. Οι Κρητικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κρατούσαν το τρίποντο στα χέρια τους αλλά η ακριτική ομάδα με δύο γκολ στο φινάλε κατόρθωσε να αποσπάσει μια ισοπαλία (2-2) που λίγη ώρα πριν έμοιαζε ακατόρθωτη.

Μέχρι το 83' ο ΟΦΗ είχε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιγκεϊρέδο στο 36' (1-0). Μάλιστα προηγουμένως (στο 23') σε μια πολύ περίεργη φάση, η κρητική ομάδα, και πάλι από το σημείο του πέναλτι σκόραρε, όμως όπως διαπιστώθηκε από το VAR ο εκτελεστής Νέιρα προτού κλοτσήσει την μπάλα είχε ένα μικρό γλίστρημα με αποτέλεσμα να κάνει διπλό χτύπημα (αρχικά με το αριστερό και στη συνέχεια με το δεξί). Ως εκ τούτου το γκολ ακυρώθηκε.

Η Ξάνθη κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 84' με τον Φοσέ, όμως και πάλι ο Φιγκεϊρέδο απάντησε στο 87' δίνοντας προβάδισμα στον ΟΦΗ (1-2). Και πάλι όμως η Ξάνθη βρήκε λύση και τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 92'+ με τον Φοσέ, που διατήρησε την ομάδα του σε τροχιά εξάδας καθώς πλέον οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 27 βαθμούς.

Ξάνθη: Αμπάντ, Λισγάρας, Τεσέιρα, Κοβάτσεβιτς, Σόσα (46' Καρασαλίδης), Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς (65' Ντε Αμορίμ), Τέρκι (46' Φοσέ), Κάστρο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κουτρουμπής (86' Νάστος), Νέιρα, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (67' Μπράουν), Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Τα highlights

Διαβάστε ακόμη

Οργή στο Ισραήλ μετά την ανακοίνωση του Τραμπ για εκεχειρία με τον Λίβανο - Σε δύσκολη θέση ο Νετανιάχου

«Τον μαχαίρωσα στην πλάτη»: Δολοφόνος γελά λίγο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία φοιτητή

Γλέντι εκτός ελέγχου στην Εύβοια: Ξέμειναν από πιάτα και έσπαγαν λεκάνες με ηλεκτρικό τρυπάνι

Στο φως θαλάσσιο «νεκροταφείο»: Αρχαιολόγοι εντόπισαν δεκάδες αρχαία ναυάγια στο Γιβραλτάρ

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ξάνθη ΠΑΕ
  • SuperLeague
  • ποδόσφαιρο
  • ΟΦΗ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr