Κύπελλο: Ορίστηκαν οι πρώτοι αγώνες για τους «8» - Στις 5/2 το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης (5/2) θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για ττην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Λαμία-Ολυμπιακός (18.00). Την Τετάρτη 5/2 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που θα αρχίσει στις 9.30 το βράδυ στην Τούμπα. Μία ημέρα αργότερα (6/2) θα διεξαχθεί το ματς Άρης-Ατρόμητος (19:00).
Αναλυτικά:
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου
Λαμία-Ολυμπιακός (18.00)
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21.30)
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου
Άρης-Ατρόμητος (19.00)
* Εκκρεμεί ο ορισμός του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ/Αστέρας Τρίπολης καθώς η ρεβάνς ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (30/1).
Διαβάστε ακόμη
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



