Άγριο ξύλο στη Βραζιλία - ποδοσφαιριστής κλότσησε στο κεφάλι εισβολέα οπαδό
Μεγάλης έκτασης επεισόδια έγιναν στον αγώνα της Αβαϊ με την Φιγκεϊρένσε, σκηνικό σοκ με εισβολή οπαδού στον πάγκο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές χάους επικράτησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Φιγκεϊρένσε με την Αβαϊ με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικούς. Στη διάρκεια των επεισοδίων, ένας οπαδός των γηπεδούχων χωρίς να φοράει φανέλα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε προς τον πάγκο της Αβαϊ, που κέρδιζε 2-0.
Ο τερματοφύλακας Γκλέντσον αντέδρασε, τον άρπαξε και τον έριξε στο έδαφος με κίνηση τζούντο, όμως ενώ όλοι οι παίκτες κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, ο Μπρούνο Σίλβα, που νωρίτερα είχε προκαλέσει την κερκίδα τη στιγμή που αντικαταστάθηκε, με δύναμη κλότσησε στο κεφάλι τον οπαδό. Τελικά ο οπαδός συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ και ο γκολκίπερ Γκλέντσον χτυπήθηκε στο ίδιο στιγμιότυπο στο κεφάλι.
Δείτε το video:
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



