• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»Αγωνία για την 17χρονη Ελένη που αγνοείται στο Ηράκλειο από τις 18 Ιουλίου - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣΑμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
δημοφιλές τώρα: Ελεεινός καβγατζής, βίαιος, επικίνδυνος εγκληματίας, αλλά έμεινε στην Ιστορία ως σπουδαίος...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   03.02.2020 12:08
ΕΘΝΟΣ Sport
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα

Καταγγελία διαιτητή για οπαδούς του Εθνικού: «Θα σου βάλουμε το όπλο στο κεφάλι»

Ο διαιτητής Περράκης, ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα Εθνικός-Κερατσίνι έγραψε στο φύλλο αγώνα πως οπαδοί του Εθνικού τον απείλησαν ότι θα του βάλουν όπλο στο κεφάλι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

(Ιntime)
(Ιntime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο διαιτητής Περράκης, που διηύθυνε τον νικηφόρο αγώνα του Εθνικού με το Κερατσίνι (2-0) στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την 18η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, έγραψε στο φύλλο αγώνα πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή του από οπαδούς του Εθνικού, πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει 30 λεπτά, καθώς ο διαιτητής ζητούσε αστυνομική παρουσία.

Όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα

«Κατά την άφιξη της διαιτητικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του σταδίου κι ενώ βγαίναμε από το ταξί, 15 άτομα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας “Εθνικός” φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, μας πλησίασαν απειλητικά, βρίζοντας και φωνάζοντας προς το μέρος μας και τέσσερις εξ αυτών μας έσπρωξαν πάνω στο ταξί. Οι άνωθεν αναγραφόμενοι μας απείλησαν ότι δεν θα φύγουμε από εδώ ζωντανοί, αν δεν κερδίσει ο Εθνικός. Έβριζαν και έλεγαν: “Μο…ι Περράκη, τα έχεις πάρει, έχει βουίξει ο κόσμος και εμείς θα σου βάλουμε το όπλο στο κεφάλι”.

Με την παρέμβαση ανθρώπων από τη διοίκηση του Εθνικού μπήκαμε στα αποδυτήρια ασφαλείς και οι εν λόγω φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Έγιναν ενέργειες από τη διοίκηση του Εθνικού, όπως τους ζήτησα, ώστε να έρθει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, λόγω των απειλών που υπήρξαν. Για αυτό το λόγο καθυστέρησα την έναρξη του αγώνα για τριάντα λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, περιμένοντας την αστυνομική δύναμη, για να μας εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα».

Διαβάστε ακόμη

Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα

«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»

Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»

Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ποδόσφαιρο
  • οπαδοί
  • διαιτητής
  • Εθνικός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr