Άλμα στην 21η θέση του κόσμου για τη Σάκκαρη, σταθερά στην 6η θέση ο Τσιτσιπάς
Στην ψηλότερη θέση της καριέρας της η Μαρία Σάκκαρη που ανέβηκε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της WTA🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη μέχρι την τελική 16άδα σε ένα Grand Slam για πρώτη φορά στην καριέρα της και συγκεκριμένα στο Australian Open, έφερε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ακόμη ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.
Με τους 1995 βαθμούς που πήρε η Μαρία Σάκκαρη σκαρφάλωσε για πρώτη φορά στην 21η θέση από την 23η που βρισκόταν και στοχεύει να μπει σύντομα στην πρώτη εικοσάδα, καθώς θα πάρει μέρος στην Αγία Πετρούπολη στο indoor τουρνουά της Premier κατηγορίας της WTA, St. Petersburg Ladies Trophy (10-16 Φεβρουαρίου).
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε σταθερά για μία ακόμη εβδομάδα στην 6η θέση με 4.745 βαθμούς. Στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης επέστρεψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τον θρίαμβό του στη Μελβούρνη, καθώς προσπέρασε τον Ράφαελ Ναδάλ.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



