H Εσπανιόλ στη «μάχη» κατά του νέου κοροναϊού- Δώρισε 500.000 μάσκες
Θα σταλούν στην πόλη Γουχάν στην Κίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η εξάπλωση του νέου κοροναϊού έχει προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό, όλες οι χώρες του πλανήτη λαμβάνουν μέτρα προστασίας ενώ αρκετοί φορείς έχουν ανακοινώσει δράσεις και προσπάθειες με στόχο να βοηθήσουν τους πολίτες της δοκιμαζόμενης Γουχάν. Μεταξύ αυτών και ποδοσφαιρικοί σύλλογοι όπως η Εσπανιόλ.
Η ομάδα από την Ισπανία ενημέρωσε πως δωρίζει μισό εκατομμύριο μάσκες για τους πληγέντες σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης: «Οι μάσκες γνωρίζουμε πως βρίσκονται σε έλλειψη, είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο για τους ανθρώπους εκεί και έτσι αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε με αυτό τον τρόπο» ανακοίνωσε η Εσπανιόλ.
Διαβάστε ακόμη
Το σπαρακτικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Η θλίψη σε κυριεύει, σε γονατίζει, σε διαλύει»
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου της «Βιολάντα» για τη φονική έκρηξη
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 52χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 46χρονης που αγνοούνταν - Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός γυναίκας
Ρουμανία: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




