Οδοστρωτήρας Αντετοκούνμπο στη Νέα Ορλεάνη - Νέο double-double
Ασταμάτητος και φέτος, οδεύει ολοταχώς για MVP🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα κόντρα στους Πέλικανς για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο, όταν πήρε μπρος ο «Greek Freak» τους οδήγησε σε μία εύκολη νίκη μέσα στην Νέα Ορλεάνη με 120-108 κάνοντας «double double» με 34 πόντους και 17 ριμπάουντ.
Ο Έλληνας άσος είχε 34 πόντους, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ στον αγώνα με τους Πέλικανς και έφτασε στους 10 αγώνες με 30+ πόντους, 15+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ. \Από το Μιλγουόκι που είναι πλέον στο 43-7 εξαιρετικός ήταν κι ο Μίντλετον με 20 πόντους 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ο Μάθιους με 17 πόντους, ο Μπλέντσο με 16 πόντους και 7 ασίστ.
Για την Νέα Ορλεάνη (20-30) ο Ίνγκραμ είχε 32 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Ουίλιαμσον 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Ρέντικ 12 πόντους.
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



