Συνέλαβαν διαιτητή και πρόεδρο ομάδας στην Κύπρο!
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κύπρου κατηγορούνται για χειραγώγηση αγώνων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πριν από ένα περίπου μήνα ο Κύπριος διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου γίνονταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του στην Λάρνακα την ώρα που ο ίδιος βρίσκονταν σε σεμινάριο διαιτησίας στην Αγία Νάπα. Ο 33χρονος ρέφερι αυτή την φορά φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας που σχετίζεται με καταγγελίες χειραγώγησης αγώνων!
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κύπρου η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του Ανδρέα Κωνσταντίνου όπως και σε αυτήν του προέδρου της Αγίας Νάπας (και πρώην διαιτητή) Δημήτρη Μασιά.Τις καταγγελίες έκανε η ομάδα του Οθέλλου Αθηαίνου η οποία φέρεται να έχει καταθέσει ντοκουμέντα και αποδείξεις που σχετίζονται μια σειρά από παράνομες ενέργειες.
Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
Η δέσμευση των λογαριασμών Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες επιζώντων της Χίου
Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





