Κύπελλο: Στις 4 Μαρτίου και οι δύο ημιτελικοί - Στις 21.30 το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Η ΕΠΟ όρισε την Τετάρτη (4/3) και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (21.30) αλλά και το ΑΕΚ - Άρης (18.30)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έπειτα από την κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όρισε και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής. Τόσο ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός όσο και το ματς ΑΕΚ - Άρης θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και για την ακρίβεια την Τετάρτη στις 4 Μαρτίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα θα έχει ώρα έναρξης τις 21.30, ενώ θα προηγθεί το ΑΕΚ - Άρης στο ΟΑΚΑ στις 18.30. Οι επαναληπτικοί στο «Καραϊσκάκης» και το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν οριστεί για τις 22 και 23 Απριλίου, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ώρα έναρξης των αγώνων.
Διαβάστε ακόμη
Ο όρος των ΗΠΑ για να αποδεσμεύσουν δισεκατομμύρια δολάρια στο Ιράν - Το «κλειδί» των συνομιλιών στην Ελβετία
Πώς θα «ξεκλειδώσει» το ένταλμα για ανθρωποκτονία σε βάρος του ενοικιαστή για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Επιχείρηση «Green Boots» στο Έβερεστ: Η αποστολή ανάκτησης σορού ορειβάτη έπειτα από δεκαετίες στη «ζώνη του θανάτου»
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά αεροπλάνο που μεταφέρει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




