Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής
Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που τραβάει όλα τα βλέμματα, ενώ μαίνεται η «μάχη» για την είσοδο στα πλέι οφ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η 25η αγωνιστική, η αυλαία της οποία άνοιξε με τις ισοπαλίες στις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και Λαμία - Άρης, συνεχίζεται με ενδιαφέροντες αγώνες και κορυφώνεται με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας. Η εξέλιξη των αποψινών αναμετρήσεων ίσως δώσει τέλος στη «μάχη» για τη θέση που είναι ακόμα ανοικτή στα πλέι οφ.
Στο στάδιο της Τούμπας (19.30, PAOK TV) ο ΠΑΟΚ (2η θέση, 58 βαθμοί) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (1η θέση, 60 βαθμοί). Για τον «Δικέφαλο του βορρά», ο τεχνικός του Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση τους τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά. Ο ομόλογός του, Πέδρο Μαρτίνς, άφησε εκτός αποστολής τους Χριστοδουλόπουλο, Λοβέρα, Μορ καθώς και τον τραυματία Σουντανί.
Στο Αγρίνιο (15.00, ERT Sports) ο Παναιτωλικός (13η θέση, 14 βαθμοί) υποδέχεται τον Πανιώνιο (14η θέση, 10 βαθμοί) σε μια ανα μέτρηση που μοιάζει με τελικό παραμονής. Ο Παναιτωλικός θέλει να «χτίσει» ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τη θέση που οδηγεί απ' ευθείας στη Super League 2, με τον Μάκη Χάβο να στερείται των υπηρεσιών των Αριγίμπι, Λουσέρο, Παρρά, Γιαννιώτη. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Κοροπούλης ου ανέλαβε μετά τη φυγή του Νίκκι Παπαβασιλείου, δεν υπολογίζει στον Μιλόγεβιτς.
Στο Περιστέρι (17:15, ERT Sports) ο Ατρόμητος (10η θέση, 26 βαθμοί) υποδέχεται την Ξάνθη (8η θέση, 29 βαθμοί). Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί εννιά αγώνων χωρίς τέρμα, και ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει τους Βέλλιο, Γούτα, Κιβρακίδη, Κατράνη. Για τους Ακρίτες, ο Γιώργος Παράσχος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μαλεζά και Ντίρεσταμ.
Στο Πανθεσσαλικό (17.15, Novasports 2), o ΝΠΣ Βόλος (12η θέση, 26 βαθμοί), υποδέχεται την ΑΕΛ (11η θέση, 26 βαθμοί). Σε ένα ματς ουσίας αλλά και γοήτρου, ο Αλμπέρτο Γκαγέγκο δεν υπολογίζει τους Λύρατζη, Μάντζη, Οικονόμου για τους γηπεδούχους. Για την ΑΕΛ, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρα, Αλί Γκαζάλ.
Στο ΟΑΚΑ (19.30, Novasports 1), η ΑΕΚ (3η θέση, 47 βαθμοί) υποδέχεται τον ΟΦΗ (6η θέση, 31 βαθμοί). Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπάρκα, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Βράνιες, Γιακουμάκη. Ο Γιώργος Σίμος από την πλευρά του έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα

Η βαθμολογία

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



