Επίσημο: Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA
Θα υπογραφούν τα συνυποσχετικά ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τις FIFA και UEFA με στόχο την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA και πρόεδρο της αγγλικής ομοσπονδίας Γκρεγκ Κλαρκ θα συναντηθεί το πρωί της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το σχετικό γεγονός επισημοποιήθηκε από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού. Όπως αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί «στις 09.55, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Πρόεδρο της UEFA Aleksander Čeferin και τον Αντιπρόεδρο της FIFA Greg Clarke για την υπογραφή συνυποσχετικών ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση και στους δύο φορείς, με στόχο την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Πρόκειται για μία συνάντηση για την οποία είχε μιλήσει ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής για παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο Τσέφεριν βρίσκεται στην Αθήνα από τη Δευτέρα (24/2) και έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.
Τα μυστικά του ελληνικού σεισμικού τόξου και τα άγνωστα ρήγματα: Ο καθηγητής Γιώργος Καβύρης αποκαλύπτει
Πάνω από 470 παιδιά ανάπηρα κάθε μήνα στη Γάζα: Οι «θαμμένες» βόμβες που θα στοιχειώνουν για χρόνια
Κεφαλονιά: Νέα καταγγελία εις βάρος του 66χρονου λογιστή που μιλούσε με τη Μυρτώ
Μια δουλειά είχες: Στις ΗΠΑ ετοιμάζονταν να υποδεχθούν τον βασιλιά Κάρολο με σημαίες Αυστραλίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





