• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   25.02.2020 21:01
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Στραπάτσο Ολυμπιακού, απορρίφθηκε η καταγγελία για ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Η Super League με την καθοριστική ψήφο του Παναθηναϊκού τελικά απέρριψε το αίτημα των ερυθρόλευκων για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Η πλειοψηφία των ΠΑΕ απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού(intime)
Η πλειοψηφία των ΠΑΕ απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού(intime)

Στα... σκουπίδια πήγε η καταγγελία του Ολυμπιακού για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με αφορμή την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης σκάνδαλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.Η υπόθεση τέθηκε σε ψηφοφορία στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ και η πρόταση των "Ερυθρόλευκων" κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις ψήφους: την δικιά τους και άλλων τριών ομάδων, του Πανιωνίου και της ΑΕΛ που συνυπέγραφαν την πρόταση καθώς επίσης και του Άρη. Σύνολο ψήφοι δηλαδή: 4.

Καθοριστική ήταν η στάση του Παναθηναϊκού που τάχθηκε υπέρ της απόρριψης της καταγγελίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη, τον Βόλο και τον Παναιτωλικό.Τρεις ΠΑΕ,  ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ πρότειναν η υπόθεση να παραπεμφθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο.Ο Αστέρας Τρίπολης απείχε από την ψηφοφορία, η ΕΠΟ ψήφισε λευκό ενώ η Λαμία απουσίασε. ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν προσφύγει κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν είναι πειθαρχικό όργανο του ποδοσφαίρου αλλά ανεξάρτητη επιτροπή και δεν εμπίπτει στο άρθρο 35 του ΚΑΠ που απαγορεύει την προσφυγή σε πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Super League 1
  • Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr