• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβανΤραμπ: Δεν με νοιάζει αν θα είναι δημοκρατικό το Ιράν, αρκεί να συμπαθεί τις ΗΠΑ και το ΙσραήλΤο Ιράν προειδοποιεί την Ευρώπη: Θα είστε νόμιμοι στόχοι για αντίποινα αν μπείτε στον πόλεμοΝέες ακυρώσεις πτήσεων από την Aegean λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
δημοφιλές τώρα: Εθνική Τράπεζα: Η δωρεάν υπηρεσία που καταργεί από 1/4 - Το SMS που λαμβάνουν οι πελάτες
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   27.02.2020 15:33
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Μαρινάκης: Δεν θα παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα - «Εχει και μια άλλη υπόθεση, που τον συνθλίβει ψυχικά»

Ο δικηγόρος του εφοπλιστή, Βασίλης Δημακόπουλος, ζήτησε από την έδρα κατά την εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων να αρθεί ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(Intime)
(Intime)

Να αρθεί ο περιοριστικός όρος της παρουσίασης μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα ζήτησε, μέσω του δικηγόρου του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο. Στον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων», ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των 28 κατηγορουμένων στη δίκη για τα στημένα και τη λεγόμενη «συμμορία» στο ελληνικό ποδόσφαιρο που εκδικάζεται αυτές τις μέρες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να δίνει το «παρών» μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, το πρώτο πενθήμερο του μήνα.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Βασίλης Δημακόπουλος ζήτησε από την έδρα κατά τη σημερινή (27/2) εκδίκαση της υπόθεσης να αρθεί ο συγκεκριμένος όρος. «Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά, τρία εκ των οποίων ανήλικα» τόνισε μεταξύ άλλων. Σε περίπτωση δε που δεν γινόταν δεκτό το αίτημά του, επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό τον Μάρτιο, όπως ειπώθηκε, ζητήθηκε να δώσει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου.

Ο Εισαγγελέας έδρας, μετά το τέλος της συνεδρίασης, εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα Μαρινάκη λέγοντας ότι «ο κατηγορούμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι τήρησε τον συγκεκριμένο όρο με την παρουσία του στο ΑΤ της περιοχής του κάθε μήνα. Υπάρχουν και άλλοι όροι που εξασφαλίζουν την παρουσία του στη χώρα, εξάλλου εκπροσωπείται και νομικά». Το δικαστήριο λοιπόν, έκανε δεκτό το αίτημα και ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος δεν υφίσταται πλέον.

Ο Βασίλης Δημακόπουλος υποστήριξε ότι «ο κ. Μαρινάκης έχει και μια άλλη υπόθεση, η οποία τον συνθλίβει ψυχικά. Ακόμη και σε εκείνη την υπόθεση το αίτημά μου για τους περιοριστικούς όρους έχει γίνει δεκτή. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες και να εκφράσω την αγανάκτηση μου». Σε σχετική ερώτηση της προέδρου τέλος, είπε πως όταν έρθει η ώρα, «θα τον προτρέψει να έρθει να απολογηθεί».

Διαβάστε ακόμη

Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος θα κρατήσει έως 6 εβδομάδες λέει τώρα ο Λευκός Οίκος - Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν

Ιράν και Grand Theft Auto: Το πρωτοφανές βίντεο του Λευκού Οίκου με πλάνα από το San Andreas

Η αποθέωση για τον Μπραντ Πιτ στην πλατεία Κοτζιά και το «hello guys» του διάσημου ηθοποιού

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Βαγγέλης Μαρινάκης
  • Δίκη στημένα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr