Ελληνικό ποδόσφαιρο 2020! Ο Καραπαπάς έφτασε στη μικρή περιοχή για να διαμαρτυρηθεί!
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε μέχρι το τέρμα και μπήκε στο γήπεδο για να ζητήσει από τον διαιτητή την αποβολή του Μουνιέ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ζοζέ Σα υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στη διάρκεια του α' ημιχρόνου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο παίκτης του Παναιτωλικού έκανε επικίνδυνη προβολή σε μια διεκδίκηση της μπάλας τραυματίζοντας τον Πορτογάλο γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι η στάση του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί έφτασε μέχρι τη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού.
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ώρα που ο Σα δεχόταν τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου, έφτασε μέχρι το τέρμα των Πειραιωτών, μπήκε στη μικρή περιοχή και διαμαρτυρήθηκε έντονα φωνάζοντας στον ρέφερι του αγώνα να τιμωρήσει με κόκκινη κάρτα τον Μουνιέ.
Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την τηλεοπτική μετάδοση:



«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



