Η πιο ωραία τριετία του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Στην εποχή της πραγματικής εξυγίανσης όλα δείχνουν ότι θα έχουμε τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές μετά από τρία χρόνια. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη όσων ήθελαν να επιστρέψει το κανονικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα - Γράφει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε άλλες χώρες είναι πιο συχνό, στην Ελλάδα, όπου σπάνια βλέπουμε κανονικό ποδόσφαιρο είχε να συμβεί 30 χρόνια. Κι αυτό μαρτυρά την σημαντικότητα, αυτού που βλέπουμε να συμβαίνει. Ο Ολυμπιακός με το +7 που εξασφάλισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην θέση του πρωταθλητή. Για την ακρίβεια, αυτό που μένει δείχνει να είναι η μαθηματική στέψη του.
Κάπως έτσι, δίχως να το έχουμε καταλάβει ζούμε την πιο ωραία τριετία στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τρεις διαφορετικοί πρωταθλητές στα τρία τελευταία χρόνια. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και φέτος Ολυμπιακός. Κάτι που είχε να συμβεί από την τετραετία 1986-90, όταν στον θρόνο κάθισαν διαδοχικά Ολυμπιακός, Λάρισα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός!
«Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις παραλίες: Σχεδόν οι μισές χωρίς ναυαγοσώστη - Γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα
Ο εκλογικός συναγερμός στο Μαξίμου, η Διαμαντοπούλου που τα φυλάει για Δούκα και ο αυξημένος πληθωρισμός
Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός - Τι προβλέπει για τη Χεζμπολάχ
«Δίχτυα» στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ρίχνει η ΝΔ: Ανησυχία για χαλαρή ψήφο και υψηλή αποχή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





