Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Συμπλοκές ΜΑΤ με οπαδούς του Πανιωνίου
Ο Πανιώνιος επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου στο κλειστό της Αρτάκης, όμως έξω από αυτό, οπαδοί του συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στο γήπεδο. Τρεις αστυνομικοί τραυματίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και έξω από το γήπεδο του Πανιωνίου, με οπαδούς του να προσπαθούν να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο στις κερκίδες και να συγκρούονται με μια διμοιρία των ΜΑΤ, που προσπάθησε να τους σταματήσει.
Εκτόξευση αντικειμένων, δακρυγόνα, αλλά και συμπλοκές σώμα με σώμα, δημιούργησαν απίστευτες εικόνες για μία ακόμη φορά έξω από ελληνικό γήπεδο, με τρεις αστυνομικούς να καταλήγουν τραυματίες και έναν εξ αυτών να έχει χτυπήσει στο κεφάλι, μετά από πέταγμα πέτρας και να διακομίζεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Προσήχθη ένα άτομο από τις αρχές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



