Κοροναϊός: Χωρίς θεατές όλοι οι αγώνες στην Ιταλία μέχρι τις 3 Απριλίου!
Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχιστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων υπό τον φόβο του κοροναϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Serie A και να μην αναβληθούν οι αγώνες, λόγω της πίεσης για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές, ωστόσο ανακοίνωσε ότι όλοι οι αγώνες μέχρι τις 3 Απριλίου θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Μετά από σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, ανακοίνωσε ότι όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας θα συνεχιστούν κανονικά, όμως επειδή πάνω απ' όλα προέχει η υγεία των φιλάθλων, τα παιχνίδια θα διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες.
«Θα διατηρήσουμε και θα βοηθήσουμε τη συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων, ωστόσο, θα φροντίσουμε και για την υγεία των πολιτών» σχολίασε με νόημα ο Σπανταφόρα.
Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
«Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




