Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Αρμάνι-Ολυμπιακός λόγω κοροναϊού
Η ιταλική ομάδα θα υποδεχθεί τους ερυθρόλευκους για την 29η αγωνιστική της Euroleague(στις 12 Μαρτίου) στο άδειο Mediolanum Forum🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο όμως η Αρμάνι Μιλάνο το επιβεβαίωσε μέσω των λογαριασμών της στα social media: Ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό στις 12 Μαρτίου στο Μιλάνο, θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων εξαιτίας του κοροναϊού. Αυτό μάλιστα θα είναι το 3ο παιχνίδι το οποίο η ιταλική ομάδα δίνει κεκλεισμένων θυρών(προηγήθηκαν αυτά με Ρεάλ και Βαλένθια), από το ξέσπασμα της επιδημίας.
Θυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός της χώρας Τζουζέπε Κόντε αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία ως τις 15 Μαρτίου ενώ τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία κόσμου. Επίσης έχει ήδη αποφασιστεί πως κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το Γιουβέντους - Λιον στις 17 Μαρτίου για το Champions League καθώς και τα ματς Ίντερ - Χετάφε (12/3) και Ρόμα - Σεβίλλη (19/3) για τους "16" του Europa League.
Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
Ζει και βασιλεύει το «φακελάκι» στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών - Γιατί δε μειώθηκε
Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα - Πώς «διαβάζουν» το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





