Κοροναϊός: Προς κεκλεισμένων των θυρών το Μπαρτσελόνα - Νάπολι στο Champions League
Η αναμέτρηση της 18ης Μαρτίου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Νάπολι αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς θεατές ως μέτρο πρόληψης εναντίον του κοροναϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Νάπολι στις 18 Μαρτίου, στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League και η Ισπανική κυβέρνηση σκέφτεται να βάλει λουκέτο στις εξέδρες του «Καμπ Νου», μια απόφαση που δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί σύντομα. Οι Καταλανοί έχουν διαθέσει περίπου 5.000 εισιτήρια στους φιλάθλους της Νάπολι, και η κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία είναι αυτή που δίνει έναν επιπλέον λόγο στην Ισπανική κυβέρνηση να ετοιμάζεται να στραφεί προς αυτή την απόφαση.
Τις σκέψεις της Ισπανικής κυβέρνησης κατέγραψαν σήμερα (9/3) οι εφημερίδες «Sport» και «El Mundo Deportivo» οι οποίος κάνουν λόγο για «προστασίας της δημόσιας υγείας μετά την έξαρση του κοροναϊού, που επιτάσσουν την διεξαγωγή της αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών»
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





