Συμφώνησε με Βέλεθ ο Παναθηναϊκός, ενημέρωσε και τον Άρη
Ο Ισπανός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και αλλάζει φανέλα το καλοκαίρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα την ΠΑΕ Άρης ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό Φραν Βέλεθ, που το καλοκαίρι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα αλλάξει φανέλα.
Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του Άρη τα δύο τελευταία χρόνια, είχε το δικαίωμα να συζητήσει με άλλες ομάδες, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπερδιπλάσια από τις ετήσιες αποδοχές του και παρά το γεγονός πως και ο Άρης ανέβασε κατακόρυφα την προσφορά του, αποφάσισε τελικά να αλλάξει ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Άρη πως συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή και πλέον ο Βέλεθ, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Άρη στα πλέι οφ (όπου θα αντιμετωπίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό) και στο Κύπελλο, θα αποχωρήσει και θα εγκατασταθεί στην Αθήνα.
«Το αμερικανικό όνειρο πέθανε»: Σύνοδος... «ψυχοθεραπείας» για μια Ευρώπη που νιώθει προδομένη από τον Τραμπ
«Σκληραίνουν» οι έλεγχοι στα πετρελαιοκίνητα οχήματα - Ενεργοποιείται η εποπτεία στα ΚΤΕΟ
Αδιανόητο: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι στη Μινεσότα - Είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο
Ο ΔΕΔΔΗΕ επανελέγχει τις υποθέσεις ρευματοκλοπής του 2025 και «παγώνει» διακοπές ρεύματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





