Νότιγχαμ: «Τη Δευτέρα το απόγευμα τα πρώτα συμπτώματα Μαρινάκη»
Η βρετανική ομάδα ζητάει συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της, αναφέρεται στο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσβλήθηκε από τον κοροναϊό και προσθέτει ότι τα πρώτα του συμπτώματα ήταν κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Παράλληλα στην ανακοίνωση σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα που βρέθηκε στο Νότιγχαμ, δεν είχε δείξει συμπτώματα του ιού. Τέλος ο αγγλικός σύλλογος ζητάει συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Ο κ. Μαρινάκης διαγνώστηκε, αφού πρώτα υπήρξαν τα πρώτα του συμπτώματα στην επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά την διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε δείξει συμπτώματα του ιού. Ο σύλλογος ζητάει συμβουλές από γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παρθούν τα σωστά μέτρα. Μέχρι τότε, ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο».
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για δυο πλημμελήματα - Αναβαθμίζεται σε κακούργημα η τρίτη κατηγορία
Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ζαχαριάδης - Η αιχμηρή ανάρτηση για κοινό ψηφοδέλτιο με Τσίπρα
Σοκ στις ΗΠΑ: Θιβετιανός ακτιβιστής αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ
Τι θα συμβεί στο Ηλιακό μας Σύστημα όταν «πεθάνει» ο Ήλιος; Νέα έρευνα ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




