Γιώργος Σαββίδης: Ώρα να γράψουμε ιστορία-Θέλω να πάω στην Κρήτη
Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί ξανά σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 19 ολόκληρα χρόνια έχει ο ΠΑΟΚ, που την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου καλείται να αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς της διοργάνωσης την Κύμη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είναι μία κλήρωση θετική για μας. Το Κύπελλο ήταν πάντα ο θεσμός των εκπλήξεων, εμείς έχουμε πάθει, διαχρονικά ως σύλλογος κι έχουμε μάθει, για αυτό και θα πρέπει να δείξουμε απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο.
Η κλήρωση άλλωστε είναι καλή μόνο στα λόγια», δήλωσε ο μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης και πρόσθεσε πως «όταν θα έρθει η ώρα θα πρέπει να αποδείξουμε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα ότι αξίζουμε να βρεθούμε σε έναν τελικό και πάλι μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Αυτή η προσδοκία και η προσμονή είναι αλήθεια ότι μας δίνει δύναμη, μας θρέφει σαν σύλλογο και μας δίνει κίνητρο. Είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε, ενωμένοι και αποφασισμένοι, σε όλα τα επίπεδα. Μπροστά μας είναι μόνο ο επόμενος αγώνας, κι αυτός είναι το παιχνίδι με τη Venezia την Τετάρτη».
Με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο στα ημιτελικά με την Κύμη το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης έκανε το δικό του σχόλιο στο instagram. «Ώρα να γράψουμε ιστορία. Θέλω να πάω στην Κρήτη», έγραψε. Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο στις 17 Φεβρουαρίου 2019.
Τέσσερα συμπεράσματα από την ομιλία Μητσοτάκη στους «γαλάζιους» βουλευτές - Το μήνυμα διαλόγου στους αγρότες
Αποχωρούν από το λιμάνι Θεσσαλονίκης οι αγρότες με το βλέμμα στη Νίκαια – Οι αντιδράσεις στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτοί είναι οι συλληφθέντες για το κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων – Ο «εγκέφαλος» και το κόλπο για τα 1,7 εκατ. ευρώ
Αυξήσεις στα διόδια της Αττική Οδού από 1η Ιανουαρίου - Ποιες θα είναι οι τιμές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



